ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Happy Weekend είναι μια ομάδα αθλητικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιείται κυρίως στον νομό Αττικής.

Αυτό το group δημιουργήθηκε με σκοπό να ενώσει σε μια παρέα τα άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα σχετικά με: καλλισθενική γυμναστική, cross fit,yoga, pilates, surf, wind surfing, sup, kite, ρακέτες, beach volley, ηλιοθεραπεία, πεζοπορία απλή, καφέ στην παραλία, κολύμπι, σινεμά, ski, snowboard, φαγητό, θέατρο, διάβασμα στην ύπαιθρο, βόλτες με ταχύπλοο, και εκδρομές στη φύση.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια αμιγώς αθλητική ομάδα και το επίπεδο των ατόμων που την απαρτίζουν μπορεί να είναι από αρχάριοι ή ακόμα και άτομα που θα ήθελαν να δοκιμάσουν αλλά δεν είχαν πριν την ευκαιρία.

Το πρόγραμμα του ΣΚ θα βγαίνει και θα ανακοινώνεται από την διαχείριση με ώρες και τοποθεσίες.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να το ακολουθήσει εξ' ολοκλήρου.

Παράδειγμα: αν το πρωί 10:30 έχουμε συνάντηση στη θάλασσα, μετά φαγητό και μετά bowlling και αργότερα cinema, μπορείτε να έρθετε σε όλα ή σε κάποιο -α από αυτά.

Κάποιες φορές η διαχείριση θα κάνει δημοψήφισμα για τοποθεσίες.

Κάθε 1,5 μήνα θα οργανώνουμε εκδρομή εκτός Αττικής.

Ο σκοπός της ομάδας είναι να αυξήσουμε την σεροτονίνη μας 🙂, να γυμναστούμε, να απολαύσουμε την Αττική Ριβιέρα αλλά και εκδρομικούς προορισμούς, να αλληλεπιδράσουμε με θετικό και ΜΌΝΟ τρόπο...!!!🙂

Επίσης μπορούμε να διοργανώσουμε αθλητικά event και για εταιρείες.

Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι ως ενήλικα άτομα για να λειτουργήσει σωστά αυτή η ομάδα. Η διαχειρίστρια δεν είναι υπεύθυνη να σας εξασφαλίσει π.χ. ξαπλώστρα στην παραλία, θέση στο σινεμά ή καρέκλα στη ταβέρνα.

Θα σας ενημερώνει για το πρόγραμμα π.χ. Θα δούμε την τάδε ταινία στο Village Παλαιού Φαλήρου στην αίθουσα 3, ώρα 9μμ και μέρα Σάββατο. Το να αξασφαλισει ο καθένας το εισητήριο του είναι δική του ευθύνη. Επίσης, αν αυτή την ομάδα δεν ικανοποιεί τα γούστα ή τις προσδοκίες σας μπορείτε να αποχωρήσετε διακριτικά.


Η ομάδα δέχεται άτομα από 17 - 60+ χρονών με θετικά vibes και ευγενική συμπεριφορά.